PTMD Collection

Klik hier voor het volledige assortiment!

 

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD steeds een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten. Zo is er ieder jaar een nieuwe meubelcollectie. Ieder jaar een nieuwe voorjaars- en kerstcollectie, en ieder halfjaar een update binnen de accessoires.

De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

PTMD is lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) en committeert zich aan internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid. Daarmee draagt PTMD haar steentje bij aan de missie om wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.

Leuke weetjes:

  • Voorheen heette PTMD Pot & Mand. Toen het internationaler ging opereren, is de naam gewijzigd naar PTMD. Zoals je ziet verwijzen deze letters nog altijd naar Pot & Mand. Velen kennen PTMD dan ook nog als Pot & Mand.

  • PTMD heeft ook een Unique Vintage Floor. Hier zijn alleen maar, en heel veel, unieke items te vinden in vintage stijl. We zijn aan het kijken of we hier iets mee kunnen gaan doen!